Ekologinė gamyba ir kokybe paženklintas maistas - mūsų ateitis

Sostinėje įvyko „Kokybiško maisto šventė“– tradicinis, kasmetinis renginys Lietuvoje, propaguojantis ekologiškus, nacionalinės kokybės ir kilmės, vietos nuorodos bei geografinės nuorodos maisto produktus, suteikiantis kompetentingos informacijos ir skatinantis gamintojus gaminti ir vartotojus rinktis šiuos produktus kasdieninėje mityboje, formuojantis pozityvų požiūrį į šiuos produktus, valgymo kultūrą Lietuvoje. Renginio metu vyko dviejų konkursų „Kokybe paženklintas maistas 2019“ ir “Geriausias 2019 m. ekologinės gamybos ūkis“ apdovanojimai.

 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ Nr. 76 spalio 4 d.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą