Kaip pasirinkti pabėgimo kambarį pramogai?

Mėgstate loginius žaidimus, kurie reikalauja ne tik mąstymo, tačiau taip pat ir tikslingos strategijos kūrimo? Tokiu atveju siūlome išbandyti pabėgimo kambarius, kurie tikrai yra pati geriausia pramoga tiems, kurie nori išbandyti kažką neįprasto. Juolab, kad šiuo metu pabėgimo kambariai Vilniuje yra tokie įvairūs, kad kiekvienas ras tokį, kuris geriausiai atitinka jo poreikius, komandos, kuri planuoja pabėgti, lūkesčius.

Tiesa, esant tokiai plačiai jų pasiūlai – reikia įvertinti smulkmenas, kurios garantuoja, kad rasite tai, kas Jums kelia pačias geriausias emocijas.

Pateiksime kelias gaires, kurios užtikrins, kad rastas pabėgimo kambarys Vilnius – ne tik atitiks Jūsų komandos poreikius, tačiau ir juos pranoks.

  • Tipas.

Pirmiausia džiugu tai, kad tie, kurie tokiu pabėgimo kambarius, šiuo metu gali nudžiuginti labai įvairia jų pasiūla. Nuo tokių, kurie skatina bėgti iš kalėjimo, iki tokių, kurie skirti mėgstantiems gamtą ir panašiai. Kadangi variacijų yra gana daug – tai suteikia galimybę gana paprastai rasti tokį, kuris ne tik tuo metu atrodo pats mieliausias širdžiai, tačiau taip pat ir tokį, kuris geriausiai dera prie tos šventės, dėl kurios draugai arba šeima susitiko, tematikos.

  • Žmonių skaičius.

Taip pat kinta ir žmonių skaičius, kurie gali dalyvauti pabėgimo kambaryje. Dažniausiai nurodoma minimali riba yra du žmonės, o maksimali kinta priklausomai nuo kiekvieno kambario. Žinoma, kuo jis didesni - tuo dažniausiai dalyvauti gali daugiau žmonių, kadangi tuomet telpa ir didesnis užduočių bei galimų variacijų jų skaičius. Ieškant, žinoma, reikia tai įvertinti. Per daug žmonių kai kuriuose kambariuose gali paprasčiausiai sugadinti visą smagumą.

  • Kaina.

Žinoma, kinta ir pabėgimo kambarių kainos. Tačiau džiugu, kad jos tikrai kainuoja gana pigiai. Daugelis žmonių sutinka, kad lyginant kainos ir kokybės santykį, tai yra, pramogom, kuris bus gaunama tokiam dideliam žmonių skaičiui -  labai apsimoka. Dažniausiai kainos yra pateiktos internete, tad dar prieš užsakant paslaugas galite gana tiksliai žinoti – kiek Jums tai kainuos. Taigi, labai patogu planuotis.

  • Amžiaus grupė.

Pabėgimo kambariai Vilniuje taip pat gali būti orientuoti į labai įvairaus amžiaus žmones, tad reikia tai įvertinti. Nors jie dažniausiai tyra skirti suaugusiems, tačiau galima rasti vieną kitą, kuris tinka ir vaikams. Labai svarbu, kad kompanijos amžiaus cenzas atitiktų tą gairę, kuri yra nurodyta. Paprasčiausiai tik tokiu atveju pavyks įveikti mįsles. Vaikams gal ir atrodys smagu būti suaugusiems skirtuose tokio tipo kambariuose, tačiau daugeliui užduotys gali būti neįkandamos, tad paprasčiausiai gali atsirasti nusivylimas.

  • Darbo laikas.

Dar viena svarbi gairė yra darbo laikas. Tiesiog kai pasirenkamas toks pabėgimo kambarys kaip kad susijęs su zombiais arba apokalipse – daugeliui norisi juo mėgautis nakties metu. Net ir tokiu atveju, kai kambariuose nėra langų. Paprasčiausiai tai bendrai atmosferai suteikia dar daugiau emocijos, mistiškumo, o kai norisi, kad vakaras būtų tikrai įspūdingas – verta tuo pasinaudoti.

  • Apdovanojimai.

Galiausiai, kai kurie renkasi tokius kambarius, kurie suteikia apdovanojimą, jeigu komanda iš jo išeina ir tuo pačiu padaro kokį nors žygdarbį. Žinoma, ne visada tai motyvuoja, kadangi skvarbiausia yra geras laikas. Tačiau nepamirškite, kad kai gaunamas apdovanojimas – galima kur kas labiau įsitraukti į žaidimą. O ypač gerai tokiu atveju, kai dalyvaujama gimtadienio ar panašios progos atveju. Tik reikia domėtis asmeniškai – kaip bus su pabaiga Jūsų pasirinktame kambaryje.

Visada verta išbandyti kuo daugiau skirtingų kambarių, kol galiausiai rasite favoritą. Juk ir bandymas, šiuo atveju, yra labai smagi pramoga.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą