Neribotas MEZON 4G LTE internetas atkeliauja į Molėtus

MEZON 4G LTE neribotų duomenų internetas jau pasiruošė vasaros sezonui ir startuoja Molėtuose drauge su Lietuvos kurortais bei pajūrio miestais. Čia pradedamos teikti ženkliai spartesnės 4G LTE interneto paslaugos.
,,Džiugu, jog 4G LTE paslaugomis jau gali pasinaudoti ir Molėtų gyventojai. Su MEZON internetu  duomenų suvartojimas nėra ribojamas, todėl miesto gyventojai ar svečiai gali naršyti internete tiek namuose, tiek mieste nesibaimindami viršyti mėnesio sąskaitos“, - teigia regiono vadovė Lina Umbrasaitė.
Nuo šiol MEZON vartotojai galės neskaičiuodami duomenų siųstis arba internete žiūrėti filmus, bendrauti su draugais ar skaityti jiems aktualiausias naujienas kada panorėjus, nesvarbu, ar jie atostogaus prie jūros ar savo sodyboje gamtoje - MEZON 4 G LTE paslaugos bus prieinamos ne tik Molėtuose, bet taip pat Palangoje, Neringoje, Kretingoje, Druskininkuose, Ignalinoje bei Birštone.  
Nuo šiol Molėtų gyventojai MEZON 4G LTE neriboto interneto paslaugomis gali džiaugtis ir išmaniuosiuose dviejų SIM kortelių telefonuose ZTE Blade bei Huawei P9: šie  telefonai klientams suteikia galimybę vieną kortelę naudoti tik duomenų siuntimui, o kitą - balso paslaugoms ir trumposioms žinutėms. Spartųjį 4G LTE internetą taip pat galima išbandyti ir planšetėje HUAWEI T1.
,,MEZON 4G tinklo modernizavimo procesas nulėmė, jog paslaugų kokybės pokyčius pajuto tiek naujojo 4G LTE, tiek esamo MEZON tinklo vartotojai. Taip nutiko todėl, kad daliai klientų migravus į 4G LTE tinklą, pastebimai pagerėjo ir esamo MEZON tinklo paslaugų kokybiniai parametrai, todėl visi klientai gali džiaugtis greitaveikos augimu bei paslaugų kokybe. Klientams teigiamai įvertinus paslaugos kokybės šuolį bei patogius neribotų duomenų planus, duomenų suvartojimas 4G LTE tinkle išaugo 2,5 karto. Tikimės panašių rezultatų sulaukti ir Molėtuose“, - teigia L. Umbrasaitė.
Birželio mėnesį MEZON internetą galima užsakyti ypatingai geromis sąlygomis: nešiojamiems modemams, Huawei T1 planšetei bei ZTE Blade telefonui taikomos ypatingos nuolaidos, renkantis  4G LTE interneto planą ir pasirašant įsipareigojimą 24 mėn. Interneto planų su akcijomis kainos tik nuo 10,90 eurų per mėnesį. Norintiems sužinoti daugiau, kviečiame apsilankyti įmonės partnerių salone ,,Techasas“, įsikūrusiame Vilniaus g. 99 arba tinklalapyje www.mezon.lt.                                                                (užs.)

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą