Rajono mokyklų valgyklos - tikrintojų akiratyje

Molėtų valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) specialistai patikrino dvylika Molėtų rajono mokyklų maitinimo įstaigų. Iš jų dvi maitinimo įstaigos patikrintos pavasarį, o prasidėjus mokslo metams, apsilankyta ir likusiose dešimtyje įstaigų. Molėtų VMVT vyriausiasis specialistas - maisto produktų inspektorius Vygantas Dirma teigė, kad mokinių maitinimo kokybės kontrolė vienas iš jų tarnybos veiklos prioritetų, kuomet reaguojama į kiekvieną pranešimą.
-Iš viso rajone yra 12 mokymo įstaigų, kuriose vykdoma mokyklų valgyklų veikla. Iš jų dviejose maitinimą organizuoja UAB "Senoji užeiga", o likusiose - pačios mokyklos. 
 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ nr. 81 spalio 21 d.

 

Komentarai 

 
Gravatar
Egle 2016-10-22 08:26, IP: 78.56.23.149
Gerai, kad mokyklų valgyklomis domisi VMVT specialistai, bet būtų dar geriau, kad jomis pasidomėtų ir kiti už mokinių maitinimą atsakingi darbuotojai.Pirmiausia maisto kainos kodėl jos tokios skirtingos, kad ir Molėtų miesto mokyklų valgyklose. Ir skiriasi ne keliais centais, o keliomis dešimtimis ir prilygsta miesto valgyklų kainoms.Didelė dalis tėvų net neišgali vaikui nupirkti pietų ir dažniausiai juos valgo nemokamą maitinimą gaunantys moksleiviai, o kiti tenkinasi bulkute ir gėrimu.
 
 
Gravatar
Rasa 2016-10-23 16:47, IP: 78.60.206.138
Kainos priklauso nuo to,su kuo mokykla yra sudariusi sutarti.Gal maitina privatus asmuo ar firma?Tada kainos visada didesnes.Tevai turi dometis su kokia firma sudaromos prekiu pirkimo sutartys.Aciu
 

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą