Eurolygos favoritai nesikeičia

2019-2020-ųjų metų Eurolygos sezonas startuos dar negreitai, tačiau komandos jau dabar yra pradėjusios pasiruošimo darbus ir aktyviai vykdo sudėčių komplektacijas.

Nesnaudžia ir vienintelė turnyre rungtyniaujanti Lietuvos ekipa. Šalies čempionas Kauno „Žalgiris“ jau dabar yra pasirašęs sutartis su dviem naujais legionieriais.

Olybet lažybų bendrovė jau dabar yra įvertinusi kito sezono komandų galimybes triumfuoti pajėgiausiame Senojo žemyno klubinio krepšinio turnyre. Pagal tai matome, kad favoritai į trofėjų nesikeičia.

Šiame tekste aptarsime pagrindines komandas, kurios kitąmet gali triumfuoti Eurolygoje.

Maskvos CSKA. Armiečiai kitąmet gins čempionų titulą. Turbūt nieko per daug nestebina, jog nuolatiniai finalinio ketverto dalyviai ir vėl yra laikomi bene didžiausias favoritais triumfuoti turnyre. Taip, CSKA tarpsezonis prasidėjo skaudžia netektimi – vienas iš komandos lyderių Corey Higginsas, nusprendė pereiti į „Barcelona“ klubą. Tokį žaidėją, žinoma, pakeisti nebus lengva, tačiau CSKA tikrai gali rasti išeitį.

Stambulo „Fenerbahce“. Žjelko Obradovičiaus auklėtiniai sužaidė tiesiog nuostabų reguliarųjį sezoną, tačiau galiausiai viskas baigėsi ne taip, kaip jie planavo. Eurolygos pusfinalyje „Fenerbahce“ pralaimėjo amžinai varžovei Stambulo „Anadolu Efes“ komandai, o vėliau Turkijos pirmenybių finale tam pačiam klubui nusileido ir serijoje iki keturių pergalių.

Tiesa, reikia pabrėžti, jog „Fenerbahce“ lemiamoje sezono stadijoje vertėsi be kelių savo svarbiausių žaidėjų, kurie patyrė rimtas traumas. Dabar šis turkų flagmanas – it sužeistas žvėris, kuris kitą sezoną gali smogti neįtikėtina jėga. Bet365 analitikai būtent šiai ekipai lipdo kito sezono lyderės etiketę.

Madrido „Real“. Paskutinius keletą metų Ispanijoje dominuojantis „karališkasis“ klubas kaip ir kasmet bus vienas rimčiausių pretendentų į Eurolygos trofėjų. Kol kas „Real“ skambių pirkinių dar nepadarė, tačiau jau dabar aišku, kad klubas išlaikys savo branduolį.

Pasak ekspertų Sergio LLullas jau nebedemonstruoja tokio žaidimo, kaip prieš keletą metų, tačiau gynėjų grandį papildė Ispanijos čempionato naudingiausias žaidėjas, buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius Nicolas Laprovitola. Akivaizdu, kad „Real“ kaip ir kasmet puikiai žino ką daro.
 

„Barcelona“. Turėsime dar vieną flagmaną? Prie viršuje paminėtų komandų dominavimo pastaruoju metu jau galėjome priprasti, tuo tarpu „Barsos“ atsiradimas šiame sąraše – šis tas naujo. Visgi, komandos veiksmai tarpsezoniu rodo, jog klubo ambicijos yra maksimaliai aukštos.

 


 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą