KĄ TURĖTUMĖTE ŽINOTI APIE SIURBLIUS SU HIDROFORU?

Siurbliai su hidroforu yra skirti tam, kad būtų galima lengvai ir greitai tiekti vandenį iš šulinių ir, esant reikalui, pakelti slėgį. Toks siurblys puikiai tiks buityje ir, žinoma, laistymo darbams įvairiausio dydžio sodo sklypuose. Ką dar apie juos turėtume žinoti?

Kokia hidroforo talpa yra optimaliausia?

Siurblių hidroforo talpa gali būti įvairi. Mažiausi hidroforai yra 18 l arba 20 l talpos, o didžiausiųjų talpa siekia ir 100 l. Vis dėlto pastebėta, kad optimaliausia siurblio su hidroforu talpa yra 60 l. Tokios talpos pilnai pakanka komfortabiliam siurblio naudojimui. Žinoma, vertėtų paminėti, kad kuo didesnė hidroforo talpa, tuo naudojimasis siurbliu yra patogesnis.

Ar visi hidroforai yra vienodi?

Hidroforai nėra vienodi. Įprastai siurbliai yra komplektuojami su dviem skirtingų tipų hidroforais, t. y., su membraniniu hidroforu, tinkamu tiek šalto, tiek karšto vandens tiekimui, arba su diafragminiu hidroforu, tinkamu naudoti įvairiose srityse kaip, pavyzdžiui, laistymo sistemose, vandens slėgiui pakelti ir t. t.

Koks yra siurblių su hidroforu įsiurbimo gylis?

Standartinių siurblių su hidroforais įsiurbimo gylis yra apie 9 metrus. Didesniu įsiurbimo gyliu pasižymi inžektoriniai hidroforai. Jų įsiurbimo gylis gali siekti ir 30 metrų.

Kokiais kriterijais vadovaujantis derėtų rinktis siurblius su hidroforu?

Renkantis siurblius su hidroforais, derėtų atkreipti dėmesį į keletą esminių dalykų. Vienas iš jų – gamintojas. Gamintojų yra tikrai nemažai, todėl išsirinkti kartais gali būti tikrai sudėtinga, tačiau visada patartina kreipti dėmesį į laiko patikrintus ir gerą vardą užsitarnavusius gamintojus tokius, kaip Wilo, Pedrollo, IBO, Grundfos ir t. t. Kitas svarbus dalykas, į kurį būtina atkreipti dėmesį, renkantis siurblius su hidroforais, yra jų techniniai parametrai, t. y., įsiurbimo gylio rodiklis, galingumas, slėgis, našumas ir t. t. Daugiau informacijos apie siurblius su hidroforais rasite sekdami šią nuorodą: https://vandens-siurbliai.lt/6-hidroforai.

Ar siurbliai su hidroforais yra brangūs?

Kokybiškų siurblių su hidroforais kaina prasideda nuo 200,00 Eur. Tokio siurblio kaina skiriasi, priklausomai nuo hidroforo talpos, siurblio galingumo, įsiurbimo gylio, našumo bei kitų siurblio su hidroforu techninių parametrų.



Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą