Kaip sutaupyti perkant vaikiškus drabužius ir avalynę internetu?

Šiuo metu apsipirkti internetu yra kaip niekada patogu ir populiaru. Pastaraisiais metais vis daugiau žmonių renkasi likti namuose ir apsipirkti per išmanųjį telefoną ar kompiuterį, užuot vykę į fizinę parduotuvę. Tačiau dabar, kaip ir nuo pat elektroninės prekybos atsiradimo pradžios, yra tam tikrų kliūčių ir iššūkių. Tai dalykai, į kuriuos reikia atsižvelgti perkant vaikiškus drabužius ar avalynę internetu, jeigu norite gauti maksimalią naudą.

Jokie tėvai tikrai nenori išleisti per daug. Tačiau kartu nesinori, kad tektų daryti kompromisus ar priversti vaiką laukti, kol pavyks rasti pigesnę alternatyvą. Taigi, jeigu jums aktualūs vaikiški drabužiai, avalynė ar net įvairūs aksesuarai vaikams - šis straipsnis skirtas jums. Yra daugybė būdų, kaip sutaupyti perkant vaikiškus drabužius ir avalynę internetu. Štai keletas patarimų!

Apsipirkite tinkamu laiku

Geriausias laikas pirkti vaikiškus drabužius ir avalynę, arba bet kokius produktus internetu yra sezoninių išpardavimų metu. Sezono pabaigos išpardavimai - tai puikus metas rasti nuolaidų vaikiškiems drabužiams.

Paprastai geriausius drabužių vaikams pasiūlymus galite rasti kiekvieno sezono pradžioje ir pabaigoje. Tačiau daugybė progų sutaupyti pasitaiko ir prieš pat Kalėdas, juodojo penktadienio ir įvairių greta esančių išpardavimų metu, vidurvasaryje bei kitomis progomis. Konkretūs ar lokalizuoti (tai yra tik vienoje parduotuvėje) vykstantys išpardavimai gali būti unikalūs, kaip kad parduotuvės gimtadienis. Dėl to verta reguliariai užsukti pasidairyti po virtualias lentynas, kad nepraleistumėte progų įsigyti viską geriausia kaina.

Ieškokite nuolaidų kuponų ir reklaminių kodų, prenumeruokite naujienlaiškius

Prieš pradėdami pirkti vaikiškus drabužius ir avalynę internetu, būtinai ieškokite internetinių kuponų ir reklaminių kodų. Nuolaidų kuponus galite rasti tiesiog pačioje elektroninėje parduotuvėje, jų gali atsiųsti pažįstami ar draugai, taip pat jie publikuojami ir įvairiuose forumuose.

Dažnai galite rasti kuponų nemokamam siuntimui arba nuolaidų pirkiniams. Pavyzdžiui, jeigu perkate didesnį prekių kiekį, o nuolaida yra 10% arba 20%, sutaupyta suma bus tikrai reikšminga, tad šiek tiek dėl to pasistengti verta. Taip pat galite užsiprenumeruoti mėgstamų internetinių mažmenininkų el. pašto naujienlaiškius, kad gautumėte išskirtinius kuponus ir reklaminius kodus. Į jūsų elektroninio pašto dėžutę ateis informaciniai pranešimai, kuriuose bus nurodomi nuolaidų kodai arba pažymimos prekės, kurios bus nukainotos!

Urmu pigiau

Jei norite savo vaikams nupirkti kelis daiktus, apsvarstykite galimybę pirkti urmu. Daugelis interneto mažmenininkų siūlo nuolaidas, kai perkate daugiau nei vieną prekę. Tai puikus būdas sutaupyti pinigų drabužiams, avalynei, aksesuarams ar kitiems dalykams. Jeigu, pavyzdžiui perkamos vaikiškos pėdkelnės ir kojinės, didesniu kiekiu poros kaina gali skirtis 30-60%, todėl pirkti keletą vienetų iš karto tikrai verta.

Kadangi vaikai drabužius ir bet kuriuos kitus daiktus sunešioja tikrai greitai, pirkti didesnį kiekį visada apsimokės ir dėl to, kad mažiau kartų reikės rūpintis, kuo pakeisti suplyšusį ar išteptą daiktą.

Prekes atsiimkite patys arba rinkitės nemokamus pristatymo būdus

Elektroninėje prekyboje egzistuoja keistas fenomenas. Įsivaizduokite, kad dvi parduotuvės parduoda identiškas prekes.

·        Parduotuvėje A prekė kainuoja 10€ ir siūlomas nemokamas siuntimas

·        Parduotuvėje B prekė kainuoja 9€, o siuntimas kainuoja 1€

Statistika rodo, kad apie 85% pirkėjų mieliau rinktųsi parduotuvės A pasiūlymą, nors, iš esmės, jie yra identiški. Tačiau tam tikrais atvejais, vienose parduotuvėse prekių pristatymas gali tikrai padidinti bendrą užsakymo kainą. Jeigu norite sutaupyti, pasirinkite nemokamus pristatymo būdus arba vaikiškus drabužėlius atsiimkite patys. Per kelis užsakymus galėsite sutaupyti gana reikšmingą sumą.

Išnaudokite lojalumo programas

Dar vienas būdas taupyti yra lojalumo programos. Jų turi dauguma parduotuvių. Jūs nepraleiskite progos išsiaiškinti, kaip jos veikia, kad gautumėte maksimalią naudą perkant vaikiškus ar kitus daiktus.

Vienų programų pagalba galima gauti išskirtines nuolaidas pirkinių krepšeliui arba atrinktoms prekėms. Su tokių nuolaidų pagalba galėsite lengviau atsirinkti perkamas prekes (jeigu svarbu – sutaupyti).

Antras programų tipas apima lojalumo taškus arba pinigus, kurie kaupiasi jūsų asmeninėje anketoje arba lojalumo kortelėje. Tuos taškus vėliau galima iškeisti į nuolaidas ar kuponus. Na ir trečiasis lojalumo programų tipas yra toks, kur atlygį, dovanas ar nuolaidas gaunate tuomet, kai išsiunčiate savo kodą ir juo pasinaudoja kažkas kitas bei platformoje užsiregistruoja, įsigyja pirkinių.

Tad štai tokiais būdais galite dar labiau sutaupyti internetu pirkdami vaikiškus drabužėlius ir ne tik!

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą