Jau vyksta paruošiamieji darbai Molėtų miesto šventei

Po mėnesio molėtiškiai minės Molėtų 630 metų jubiliejų. Kaip mus informavo Molėtų kultūros ir švietimo skyriaus vedėjos pavaduotojas Gintautas Matkevičius, kadangi Molėtų rajono savivaldybė yra laimėjusi didelį projektą, tad ir visi šventės renginiai yra susieti su juo. Projektas „Kartų ir kultūrų spalvos Europoje“ skirtas skatinti žmones kalbėtis ir pažinti skirtingas kultūras, suprasti Europos solidarumo idėją bei padrąsinti vietos gyventojus kitaip, draugiškai, pažvelgti į imigrantus.
-Projekto įgyvendinimui yra skirta 25 tūkst. eurų, o jo esmė - parodyti žmonėms, kad nors visi esame skirtingi, bet vis tiek visi esame lipdyti „iš to paties molio“. Molis yra viena iš svarbiausių medžiagų ir statant, ir kuriant: jis gali būti spalvingas, naudingas, tvirtas, minkštas, šiltas, gražus ir pačių įvairiausių formų. Kaip ir žmonės Europoje – visi skirtingi.

 

 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ nr. 42 gegužės 30 d.

Komentarai 

 
Gravatar
Molėtiškis 2017-06-05 08:33, IP: 88.216.27.115
Šiais metais tegu meras važiuoja vežime kurį trauks ne kumelys, o visi rajono seniūnai, o pirmininkas tik mojuos visiems iš vežimo savo....
 

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą