Neužmirštama skonių ir patirčių savaitė Italijoje

 VšĮ Alantos technologijos ir verslo mokyklos maisto ruošimo profesijos mokytojos Dalia Žygelienė ir Jolita Michnevičienė  stažavosi Italijoje pagal "Erasmus+" projektą. Stažuotės programa buvo intensyvi, įdomūs  praktiniai užsiėmimai su virtuvės šefais. Mokytojos  turėjo galimybę pažinti Pietų Italijos Apulijos regiono  virtuvę, gaminti  kasdienius jų patiekalus. Labai įdomi patirtis buvo stebėti, kaip auginamos austrės, jas ruošti ir valgyti žalias, krevečių karpačio buvo tikras iššūkis.

 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ Nr. 89 lapkričio 23 d.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą