Gairės verslui su istorinės Lietuvos virtuvės šefu

Kraštiečių bendruomenės, vienijančios ir po pasaulį išsibarsčiusius tėvynainius - ne naujiena Lietuvoje, o juo labiau savivaldybėse, tačiau Molėtuose ši niša buvo laisva ir ja puikiai pasinaudota, dar pernai sukvietus pasaulio molėtiškius į juos vienijančią bendruomenę. Šįmet bene pirmasis susitikimas po Pasaulio molėtiškių bendruomenės vėliava, vykęs Molėtų viešosios bibliotekos Informacijos skaitykloje, buvo skirtas rajono ūkininkams, ar turintiems panašių sumanymų gyventojams, išklausyti žinomo virtuvės šefo, kraštiečio Tomo Rimydžio minčių ir pasiūlymų, kaip šie galėtų bendradarbiauti  ir ką galėtų pasiūlyti restoranams.

 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ Nr. 6 sausio 22 d.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą