Vietinių autobusų poreikis išlieka labai menkas, situaciją gelbėja tik mokinių pavėžėjimas

Kasmet dėliojant rajono biudžetą nemažas kąsnis šio pyrago atriekiamas dotacijai UAB Molėtų autobusų parkui. Kas kartą tai sulaukia rajono politikų pasvarstymų, jog reikia kažką daryti, kad skiriamos biudžeto sumos tikrai nemenkos, tačiau viską nusveria argumentas, kad ši savivaldybės bendrovė teikia socialinę paslaugą, kuri šiandien reikalinga daliai sunkiai besiverčiančių žmonių, o ir mokinių pavėžėjimui iki mokyklų.
Bendrovės direktorius Alvidas Mickevičius, klausiamas, kaip prasideda naujieji metai, sako, kad sunkokai, nes esama sergančių koronavirusu, kas sutrikdo bendro darbo ritmą, tačiau stengiamasi savivaldybės pavestas funkcijas atlikti laiku ir kokybiškai.

 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ Nr. 9 vasario 1 d.

Komentarai 

 
Gravatar
Poreikis Yra 2022-02-01 15:50, IP: 78.56.23.149
Netiesa, kad nėra poreikio.Neturėdami išeities žmonės naudojasi taksi paslaugomis Kaip suprast poreikio nėra, o taksistai ir ne vienas išsilaiko ko anksčiau nebūdavo. Esmė tame kad vienu maršrutu nuvažiavęs, atgal gali grįžti tik po savaitės.
 
 
Gravatar
Sprendimai 2022-02-02 20:25, IP: 78.56.23.149
Varėna yra šešta savivaldybė nusprendusi, kad rajono gyventojai viešuoju transportu nuo vasario 1 dienos važinės nemokamai. Mūsų savivaldybė prieš 2 metus 25 procentais padidino važiavimo vietiniais autobusais bilietų kainas, bet problemos liko neišspręstos. Molėtiškiams nuvažiuoti į Siesarties sodus iki gegužės mėnesio nėra jokios vilties
 

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą