Antakių priežiūros būdai

Gerai prižiūrėti antakiai suteikia veidui gerą puikią išvaizdą. Svarbu rūpintis antakiais. Jais reikia rūpintis taip pat, kaip oda, akimis ir plaukais, šioje vietoje gali padėti antakių dažai ir kitos priemonės, apie kurias kalbėsime šiame straipsnyje.

s2.jpg

Rekomenduojame: APRAISE® profesionalūs antakių ir blakstienų dažai,Nr. 3.1, šviesiai rudi, 20 ml iš Vitrinapro.lt

 

 

 

Kaip prižiūrėti antakius

 

Apsilankymas pas profesionalą

Norint namuose įgauti tobulą antakių formą, apie tai reikia pagalvoti. Reikia kreiptis į profesionalą, kad jis tai padarytų. Kai sėdite atlošę galvą atgal, kosmetologas taip pat gali dirbti su antakiais, atsižvelgdamas į veido formą.

Vaškas

Kai kuriuose grožio salonuose, kuriuose jie naudoja vašką, kad atsikratytų papildomų plaukelių, augančių aplink antakius. Niekada negalima naudoti vaško šioje srityje. Jis ne tik gali patekti į akis, bet ir sužaloti akių sritį. Oda aplink akis yra labai jautri, todėl, jei vaškas bus naudojamas, taip pat gali plyšti nervas aplink akis.

 Investuokite į gerą pincetą

Norint prižiūrėti antakius namuose, galima įsigyti pincetų porą. Pincetas praverčia, kai galima eiti į vakarėlį ar susitikimą biure, o taip pat neturime pakankamai laiko apsilankyti salone. Naudojant pincetą reikia būti atsargiems, kad nesusižeistumėte akies.

Venkite per plonų arba per daug drąsių makiažų.

Tvarkydamiesi antakius visada turite nepamiršti savo veido formos. Per ploni arba per drąsūs antakiai gali padaryti jūsų veidą didelį arba mažą. Antakių forma, kad ir kaip nekaltai atrodytų, gali padaryti jūsų veidą plonesnį arba didesnį.

Sušukuokite antakius tinkamoje vietoje

Atsibudus ryte, reikia paimti plonų dantukų minkštas šukas ir sušukuoti antakius į reikiamą vietą. Taip pat galima tai padaryti prieš išeinant iš namų į darbą. Kad antakiai ilgiau išliktų nepakitę, galima juos patepti plaukų laku.

s3.jpg

Užpildykite antakius

Jei antakiai reti, paimkite rudos arba juodos spalvos akių pieštuką ir paryškinkite antakius. Daug kas priklausys nuo to, kokie tamsūs bus antakiai. Norėdami paryškinti akis, užtepkite šiek tiek mineralinės kompaktinės pudros aplink akis, taip pat naudodami makiažo šepetėlį, ir ją išsklaidykite.

 Išryškinkite

Šiek tiek ryškinamosios priemonės naudokite tiesiai po akių lanku, kuri paryškins antakių liniją. Tai iš tiesų padės atrodyti jauniau, be to, akys atrodys didesnės.

Antakių tonavimas

Kitaip tariant, antakių tonavimas neuždengs retų plotelių ar tarpų, kuriuose nėra plaukelių, bet padės paryškinti tuos plaukelius, kuriuos turite - net ir tuos mažus, nematomus plaukelius, apie kuriuos net nežinojote.

Ar antakių dažymas pažeidžia antakius?

Antakių dažymas yra visiškai neinvazinė procedūra, nes oda visiškai nepažeidžiama. Antakių dažų sudėtyje nėra baliklių, todėl jie labai švelnūs ir nepažeidžia plaukelių ar folikulų.

Ar blogai dažyti antakius?

JAV FDA nepatvirtino jokių dažų, kuriais galima dažyti antakius, nes rūpinasi jūsų akių saugumu. "Yra žinoma, kad ilgalaikis blakstienų ir antakių dažymas ir dažai gali sukelti rimtų akių sužalojimų", - rašoma federalinės agentūros interneto svetainėje.  Šioje situacijoje didžiausią pavojų kelia konservantai ir neleistinos dažų sudedamosios dalys.

Išvada

Akys puoselėjamos nuo seniausių laikų. Senovėje kiekviena kultūra ir rasė turėjo savo antakių puoselėjimo būdą. Visame pasaulyje kosmetologai ir makiažo specialistai formuodavo antakius ir suteikdavo akių ir kaktos išvaizdai daugybę bruožų. Net ir dabar moterys labai rūpinasi savo išvaizda ir stengiasi, kad jų antakiai būtų tinkamos formos.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą