Kur galima panaudoti avinžirnius?

Jeigu Jums kiek pabodo jau įprastos kruopos, tokios, kaip grikiai ar avižos, puikia alternatyva šioje situacijoje galėtų būti avinžirniai. Kaina, žinoma, neretai yra kiek didesnė, tačiau tai puikus būdas paįvairinti virtuvėje dominuojančius skonius. Visgi, pirmą kartą susidomėjusiems šiomis kruopomis, gali kilti nemažai klausimų. Kur galima juos panaudoti? Kaip išsirinkti išties kokybišką produktą? Bionaturalis siūlomi avinžirniai ne tik padės praplėsti Jūsų racioną, tačiau ir pagelbės organizmui be vargo surinkti šiam reikalingų medžiagų kiekį. Visgi, sugrįžkime prie pagrindinio klausimo – kur panaudoti šias kruopas?

Receptų įvairovė

Avinžirniai yra išties plačiai panaudojamas produktas, todėl pernelyg ilgai galvoti Jums tikrai neteks. Bene populiariausias iš pastarųjų gaminamas patiekalas yra falafeliai. Tai ypač vegetarų mėgstamas mėsos pakaitalas, kuris nei kiek nenusileidžia savo skoniu kitiems panašiems produktams. Avinžirniai taip pat tinka įvairioms salotoms, iš jų galima pagaminti be galo skanias sriubas. Taipogi, tai gali tapti puikia užtepėle sumuštiniams, kuriais nustebinsite tiek save, tiek kitus šeimos narius prie pusryčių stalo.

Avinžirnių miltai

Avinžirnių miltai yra puikus produktas tiems, kurie netoleruoja glitimo. Jie puikiai tinka padažams bei sriuboms, taip pat troškiniams sutirštinti. Pastaruosius galima panaudoti ir vietoj kitų miltų, tarkime, kepant blynus ar vaflius, bandeles. Deja, kartais gali prireikti sumaišyti šį produktą su kitais glitimo neturinčiais miltais. Tačiau tokiu atveju, atsiveria tik dar didesnės gaminimo galimybės – Jums pavyks tiek skanūs sausainiai, duona, tiek kiti puikūs patiekalai. Taigi, belieka eksperimentuoti ir atrasti Jūsų skoniui priimtiniausius variantus.

Avinžirnių panaudojimo ypatumai

Kaip jau minėjome anksčiau, avinžirniai gali būti panaudojami miltų pavidalu, taipogi virti, konservuoti bei daiginti. Svarbu paminėti, jog prieš paruošiant šį produktą, reikėtų jį gerai išmirkyti vandenyje. Atlikus pastarąjį aspektą, avinžirniai išvirs labai greitai, o Jūs jau netrukus galėsite mėgautis išties skaniais patiekalais. Visgi, kai kuriems patiekalams vertėtų pasirinkti ir miltus, todėl viskas priklauso nuo to, ką siekiate pagaminti. Bet kokiu atveju, Bionaturalis siūlo išties puikų avinžirnių pasirinkimą, todėl nebijokite eksperimentuoti bei suteikti gomuriui naujų skonių įvairovę. 


 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą