Daug jaunų žmonių kasmet svarsto ir ieško tinkamo sprendimo kur mokytis. Jiems ir skirta tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda "Studijos 2015", vykusi vasario 5-7 d. Jos metu vyko Nacionalinis 2015 metų maisto gamybos ir aptarnavimo profesinio meistriškumo konkursas, kuriame dalyvavo 36 mokiniai iš 15 profesinio mokymo įstaigų. Mūsų mokyklai atstovavo virėjo specialybės II kurso mokiniai Gedartas Andziulis, Ovidijus Viničenko bei Gediminas Gelažanskas. Komanda gamino keptą vištienos filė su rozmarinais, morkų kremu, karštomis salierų, morkų, grybų salotomis ir panakotą su karamelizuotais obuoliais, juoda duona ir žiedadulkėmis. Padavėjas serviravo teminį Šv. Valentino dienos stalą, lankstė servetėles, pateikė komisijai pagamintus patiekalus.
Daugiau skaitykite „Vilnies“ nr. 13 vasario 13 d.