Kokį televizorių pirkti?

Dar prieš kurį laiką televizorių pasiūla buvo kur kas siauresnė. O štai šiandien šis sektorius siūlo labai didelę įvairovę. Jei nesate šios srities specialistas, natūralu, jog kyla klausimų, kokį televizorių pirkti ir kuriems jo parametrams skirti daugiausia dėmesio priimant pirkimo sprendimą. Pateikiame penkis kertinius aspektus, kurie, tikime, padės pasirinkti lengviau.


Ekrano įstrižainė

Platų asortimentą gerokai susiaurinsite nusprendę, kokio dydžio televizorius Jums reikalingas. Vadovaukitės taisykle, jog įstrižainės ilgis turėtų būti dvigubai trumpesnis už atstumą nuo ten, iš kur televizorius bus žiūrimas, iki paties prietaiso. Tai užtikrins komfortišką žiūrėjimą.


Ekrano tipas

Tarp pasirinkimų neabejotinai bus pastaruoju metu rinkoje populiariausi ekranų tipai: LCD, MiniLED, taip pat OLED. Galbūt daugeliui šie žodžiai nežinomi, tačiau jie glaudžiai susiję su vaizdo kokybe. Vertinantiems geriausią žiūrėjimo patirtį patiks https://www.bite.lt/televizoriai su OLED ekranu.


„Bluetooth“ palaikantis pultelis

Jo nereikės nukreipti į ekraną, norint perjungti kanalą ar kitą funkciją, juo valdysite kur kas greičiau ir patogiau. Tai didelis privalumas ne tik tada, kai sėdite patogiai įsitaisę ant sofos, tačiau ir kai este ne tiesiai priešais televizorių.


Garsas

Vaizdas labai svarbu, tačiau garsas – ne ką mažiau reikšmingas, tad atkreipkite dėmesį, kokie garsiakalbiai yra televizoriuje. Visgi jei garso kokybė netenkins, galėsite prijungti papildomą garso sistemą – tokiu atveju atsižvelkite į tai, kad būtų tam skirtos jungtys.


Jungtys

Šiais laikais dažnas naudojame įvairius prietaisus: išmaniuosius telefonus, kompiuterius, planšetes ir kitus. Greičiausiai, juos ar bent kai kuriuos iš jų norėsite jungti prie televizoriaus, pavyzdžiui,  nuotraukų ar vaizdo įrašų žiūrėjimui dideliame ekrane. Todėl įvertinkite, ar yra HDMI, USB ir kitos Jums reikalingos jungtys.


Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą